Румънският интернет търговец eMAG планира да инвестира над €120 милиона

...
Румънският интернет търговец eMAG планира да инвестира над €120 милиона
Коментари Харесай

eMAG инвестира €120 милиона през 2018

Румънският интернет търговец eMAG възнамерява да влага над €120 милиона през 2018 година в разширение на мрежата на магазина и услугите за доставка, както и в нов логистичен център, оповестиха от компанията, представени от SeeNews.

В Румъния eMAG ще пусне нова услуга, която разрешава всяка поръчка, направена до среднощ, да бъде доставена още на идващия ден. Първоначално тя ще е налична за клиентите в Букурещ и окръг Илфов, който обкръжава столицата. Седмица по-късно от нея ще могат да се възползват и клиентите от градовете край морето.

През предходната година компанията влага €63 милиона в логистика, технология, интернационално развиване и подготовка на чиновниците.

В четирите страни, в които предлага услуги, eMAG има 7,57 милиона клиента. За предходната година приходите в Румъния се покачиха с 28% до 2,58 милиарда леи, а на групата доближиха 4,06 милиарда леи.

eMAG бе учредена през 2001 година и работи в Румъния, България, Унгария и Полша. През 2012 година южноафриканската Naspers закупи 70% дял от компанията. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР