Румънските медии разкостиха Гришо Димитров Те скочиха на българския тенисист, като

...
Румънските медии разкостиха Гришо Димитров
Те скочиха на българския тенисист, като
Коментари Харесай

Румънските таблоиди обявиха Гришо за коцкар № 1

Румънските медии разкостиха Гришо Димитров

Те скочиха на българския тенисист, като го оповестиха за женкар № 1. По думите им хасковлията не се задържал дълго при никое от гаджетата си, като бързо-бързо му омръзвали и бил в паралелни връзки с други мадами.

Те упрекват Гришо за раздялата с Мадалина Геня, като сочат, че той й изневерявал.Според румънските медии Григор „ прелитал от цвят на цвят “ и по този начин прецаквал всичките си връзки.Водещата версия била, че той постоянно кръшкал на всичките си половинки.

Твърденията им обаче по-скоро наподобяват на „ сапунен мехур “. Защото в последните седмици Григор изигра няколко мача в Китай и надали кръшкането в непознати легла била главната му цел.

Малко преди раздялата Григор и Мадалина бяха щастливи дружно на отмора в Италия и нищо не говореше за скорошна разлъка.„ Българинът е окичен с купата най-сексапилния мъж в тениса. Той  е вкарал огромни имена в леглото си, като Серина Уилямс, Мария Шарапова, Никол Шерцингер и Лолита Османова. И на всички тях е изневерявал “, написа обаче известно румънско издание.

Комшиите обаче услужливо не помнят, че палавата румънка също е вършала едни от най-известните имена на планетата, като Лио ди Каприо, Джерард Бътлър, Филип Плейн и още доста.

Според нашенска версия обаче пари разделили тенис звездата и горещата румънка. Тя му поискала половин милион евро за бизнес, само че той отказал да й ги даде.

Източник: България през днешния ден

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР