Ружа Игнатова е жива и я видях в столична дискотека

...
Ружа Игнатова е жива и я видях в столична дискотека
Коментари Харесай

Момче: Ружа Игнатова е жива, видях я в столична дискотека

" Ружа Игнатова е жива и я видях в столична дискотека " – разяснява младо момче в обществените мрежи. Той я видял в нощен клуб и безусловно заледен на място, откакто всички вести приказват за нейното изгубване. 

Разказът му провокира огромен отзив и доста мнения в обществените мрежи. Реално и полицията би се присъединила и разследвала тази диря, само че истината се оказа много друга и колоритна. 

Очевидецът побърза да разясни, че става въпрос за певицата Софи Маринова, която от ден на ден наподобява на българската измамничка, която е измежду най-издирваните дами в света, написа " Уикенд ". 

В последните години ромската перла не стопира да се тунингова. Тя заплаща колосални суми на родните пластични хирурзи, с цел да наподобява още по-красива, само че в действителност стартира да става комична. Последно ромската перла си уголеми и повдигна силиконовия бюст. Софи регулярно през годините се подлага на интервенция за покачване.

Певицата постави силикон преди повече от десетилетие, само че постоянно ляга под ножа, с цел да стоят гърдите й още по-красиво. Маринова има много корекции и по лицето си, като се наблъска и със наложителните ботокс и филъри. От тях в лицето ромката наподобява като житена питка. Тя си направи и много плътни вежди, които постоянно са обект на насмешки. Заради тях тя се снабди с прякора Фараона, който идва от приликата й с египетския фараон Тутанкамон.

Устните на етрополската легенда също са гротеска. Изпълнителката на " Стари рани “ обича да върви и със зализана коса, а огромното й чело да се набива на очи. Именно джуките, веждите, тъмната коса, смуглия загар и ботоксът я вършат копие на изчезналата криптокралица Ружа Игнатова.

Издирваната от ФБР милионерка е дамата, която съумя да направи фамозна интернационална машинация, измъквайки рекордните близо Щатски долар 4 милиарда от наивни инвеститори на " виртуалната валута ", измислена от нея – OneCoin.

Ружа също е от ромски генезис, като Софи.  " Доктор Ружа ", както обича да се показва измамницата, е чиста циганка, въпреки самата тя да отхвърляше. Тя произлиза от остарял ромски клан от плевенските села. Родителите й обаче емигрират в Германия още през 1990 година и бързо съумяват да се интегрират.

Игнатова има немско поданство и твърди, че е приключила право и стопанска система – факт, който мнозина през днешния ден слагат под подозрение. Тя изчезна  на 25 октомври 2017 година, откакто беше известена за усилване на полицейските следствия към нейната машинация в София. Постоянно се носят клюки ту за гибелта й, ту, че си е направила голям брой пластични интервенции и се крие някъде в Дубай или ЮАР.

Докато от ФБР търсят Ружа по дърво и камък, у нас си имаме нейно копие в лицето на гласовитата Софи Маринова, която се е докарала до копие на измамничката. Фолк певицата, за разлика от Ружа, си изкарва парите с почтен труд и пеейки по заведения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР