Руина-2 Очевидно е, че Западът, в лицето на САЩ и

...
Руина-2 Очевидно е, че Западът, в лицето на САЩ и
Коментари Харесай

Руски анализатор: Както каза Сталин: Или ще го направим, или ще бъдем смазани

Руина-2

Очевидно е, че Западът, в лицето на Съединени американски щати и Англия, залага на проточване на военните дейности на украинския фронт. Поради това Киев се финансира и въоръжава, усилва се размерът на стратегиите за оръжия, развиването на въоръжените сили на Укрорайха.

Проблемът с рецесията на капитализма, рецесията на свръхпроизводството и задълженията се взема решение по обичайния способ – с война. Има рестартиране на матрицата - човешката цивилизация. В резултат на няколко години перманентни рецесии, епидемии, спорове и апетит ще се сътвори „ нова действителност “.

Според проектите на господарите на Запада, това е „ електронно-цифров концлагер “, където „ непотребните “ хора се унищожават физически или се вършат „ староверци отшелници “, откъснати от света, а останалите ще разменят своята воля за „ сигурност “ и достъп до богатствата на цивилизацията.

В Първата и Втората международна война руснаците и германците се опълчиха като два войнствени народа, най-хубавите бойци на планетата. Днес на Запад няма бойци, способни да се бият като руснаците. Западните етнически групи релаксират физически, интелектуално и духовно от десетилетия. Затова Лондон и Вашингтон опълчиха две елементи от съветския суперетнос - руснаци-великоруси и руснаци-малоруси (украинци).

Южната част на съветския суперетнос посредством дълга разновидност и програмиране е превърната в самобитни съветски еничари (украинските еничари са основани за войната с Русия). По генезис, по език - руснаци, само че гневно мразещи всичко съветско. Уникално таранно оръжие за поразяване на съветския свят.

Подобно кръвопролитие е извънредно преференциално на Лондон, Вашингтон и Брюксел. Украинският фронт минава през съветските земи, съветските градове, села и селца горят и се изтриват от лицето на земята. Руският демографски, промишлен, теоретичен, учебен и културен капацитет се унищожава. Самите руснаци, чиито предшественици щурмуваха Кьонигсберг, Берлин и Прага, отидоха на акции до Париж и Цариград-Константинопол, се бият.

Градовете на Новорусия и Донбас се трансформират в руини, цялостни с мини и муниции. Месеци наред в руините им се водят боеве. Бахмут и Мариинка, както беше с Попасная. Те удрят Донецк, минават през обитаемоте места в Белгородска и Брянска области, под опасността от противников офанзиви Крим.

В същото време страните от НАТО построяват своя боен и индустриален капацитет. Те помпат военно-промишления комплекс. Провеждайте полеви проби на нови оръжия, обучавайте десетки хиляди бойци за бъдещи борби. Подготвят силите за бързо реагиране за възможна интервенция. Полша и Турция стават нагли, като възнамеряват да обхванат елементи от съветската цивилизация, да поемат контрола върху нейната сфера на въздействие (например Закавказието, Централна Азия).

По пътя западните капиталисти и плутократи, в това число тези от Киев, вършат страхотни пари от кръвта на доста хиляди съветски хора. От един боен Молох.

Разбийте играта на врага

Досега Руската федерация играеше по разпоредбите на притежателите от Запада. Дърпана все по-дълбоко и по-дълбоко в клопката. Всички рационални ходове бяха направени доста късно. Освен това част от съветския хайлайф, обвързван със международната стопанска система, подгрява на Запада.

Очевидно всички хитри проекти, деескалации, стъпки на благосклонност, покупко-продажби със зърно и прегрупировки са свързани с това. Както и продължаването на " зареждането " на Запада с поток от самун, торове, петрол, газ, исполин, уран, злато и така нататък

Какво да вършим? Ръководителят на Руската федерация и висшият главнокомандващ през лятото на 2022 година сподели: „... като цяло към момента не сме почнали нищо съществено “.

Така че в този момент е време да стартираме. Все още има последни шансове за това. По-специално, за осъществяване на пълноценна въздушна настъпателна интервенция. Атаки освен против енергийния бранш, само че на първо място против щабовете, центровете за взимане на решения, военните, политическите и икономическите водачи на Укрорайха.

Физическо заличаване на администрацията на украинския президент, всичките им щабове, както и държавния и военния уред. Отстраняването както на централното държавно управление, по този начин и на районните, районните, министерствата, щаба на армията, Националната армия, Министерството на вътрешните работи и националните батальони. Пълното заличаване на украинската държавност е пълноценна демилитаризация и денацификация, както неведнъж са уведомили водещите политици на Руската федерация.

Няма опция. Заедно с премахването на украинския енергиен бранш, това ще докара до колапс на украинската стопанска система, промишленост, търговия и банкова система. В същото време би трябвало да унищожим системата от медии и телекомуникации там, което ще подкопае опциите за масирана агитация и зомбиране. Киевският режим ще загуби поддръжката на излъганото население.

Елиминирането на военно-политическото управление доста ще подкопае военния капацитет на укрорейха. Обединената машина ще се разпадне, ще има единствено обособени джобове на опозиция от нацистите, военнопрестъпниците и наемниците.

НАТО ще би трябвало да вкара свои формирования, което е изпълнено с ескалация. Освен това западното общество не е готово за появяването на хиляди ковчези на свои жители. Когато умират всякакви негри, араби и руснаци, това е едно, само че когато се убиват " пълноправни европейци " е друго.

Няма различен метод. Само воля за победа и решителни дейности. Както сподели другарят Сталин:

„ Или ще го създадем, или ще бъдем смазани. “

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР