Руфай също не е използвал подемник, след като жената е

...
Руфай също не е използвал подемник, след като жената е
Коментари Харесай

Работникът в дома за грижи в Глазгоу Салиу Руфай получава предупреждение за това, че е влачил уязвима жена по пода след падане

Руфай също не е употребявал елеватор, откакто дамата е паднала, а вместо това я е влачил по пода за подмишниците от банята назад до стола й.

Шотландският съвет за обществени услуги (SSSC) в допълнение порица болногледачката, че не е потърсила помощ и че не е докладвала за случая на шефовете в опит да прикрие непозволеното си деяние.

Кучето надзирател сподели: „ Като сте предиздвикали [жената] да падне и по-късно сте я влачили по пода за подмишниците и не сте употребявали елеватор, с цел да я преместите безвредно, откакто е паднала, вие нарушихте правата на потребителя на услугата да бъде обгрижван в заслужен метод и я изложи на риск от съществени физически и прочувствени пострадвания. обществен служащ ".

Пазачът добави: „ Ако не потърси помощ или не заяви, че [жената] е паднала, я изложи на спомагателен риск от пострадване и сподели неуважение на нейното благоденствие. "

Прочетете повече от Sky News:
Деца пострадаха при химическа офанзива

Инцидентите се случиха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР