Ruby Franke призна, че е измъчвала децата си чрез глад,

...
Ruby Franke призна, че е измъчвала децата си чрез глад,
Коментари Харесай

YouTuber Ruby Franke признава, че е измъчвала деца, като е държала главите им под вода, като ги е гладувала

Ruby Franke призна, че е измъчвала децата си посредством апетит, тежък труд и други, когато се призна за отговорна за усложнено принуждение над деца в съда в понеделник.

Споразумението за признание на виновността, получено от Page Six, разказва в детайли закононарушенията, които опозорената водеща на YouTube е направила против две от децата си, на възраст 9 и 11 години, от 22 май до ареста й на 30 август.

В изказването на Франке се признава, че тя отхвърля да е давала на сина си „ съответна вода “, до момента в който го е принуждавала да „ стои на директна слънчева светлина “ в продължение на няколко дни, което е довело до „ повтарящи се и съществени слънчеви изгаряния с мехури и лющеща се кожа “.

Тя също по този начин го наказваше, когато той скрито пиеше вода и му отхвърляше „ задоволително храна “, до момента в който други се хранеха постоянно.

Когато едно от децата й се опита да избяга през юли, някогашната водеща на „ 8 пасажери “ го върза с белезници на китките и глезените му и по-късно употребява въже, с цел да свърже двата комплекта, так...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР