ROWLETT - Не се очаква 84-годишен заподозрян в убийство, който

...
ROWLETT - Не се очаква 84-годишен заподозрян в убийство, който
Коментари Харесай

Семейство Resolute търси справедливост, след като 84-годишен заподозрян в убийство се счита за негоден за съдебен процес

ROWLETT - Не се чака 84-годишен обвинен в ликвидиране, който съгласно полицията е признал, че е прострелял 78-годишната си някогашна другарка отговор на обвиняването в правосъдна зала в този момент, откакто специалист откри, че той не е способен да бъде съден.

Развитието усложнява и гражданското дело, заведено от дъщерите на жертвата, откакто юристът на обвинения мъж написа, че компетентността решителността значи, че той може да бъде „ приет за неотговорен “ за убийството.

Откритието беше удар за фамилията на Шарън Радебау, което очакваше допустимо бързо привършване на двата правосъдни случая с помощта на описаното от полицията на Роулет като изповед от Уилсън Елиът.

Сега обаче те не чакат да видят присъда и знаят, че гражданските старания може да отнеме години.

„ Ако никой различен няма да се бори за нея, ние сигурно ще се борим “, сподели Идън Кейси, една от трите дъщери на Радебо. „ И ние няма да спрем да вършим всичко допустимо, с цел да възстановим справедливостт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР