Ротация е невъзможна, отиваме на избори, категоричен беше в Добро

...
Ротация е невъзможна, отиваме на избори, категоричен беше в Добро
Коментари Харесай

Ротацията възможна: Анализатори предвиждат бъдещето на правителството

Ротация е невъзможна, отиваме на избори, безапелационен беше в „ Добро утро, Европа " политологът Стойчо Стойчев. Той счита, че тази коалиция няма по какъв начин повече да съществува. Според Ружа Райчева ротация е допустима, тя обаче позволява и  избори в края на годината.

„ Просто има един предел на толерантност, който от време на време незабелязано хората минават. Границата е мината, връзките са счупени, решението е взето. В момента това, което се демонстрира и се играе, е просто метод, по който да бъде опубличностено към този момент взетото решение – най-малко от едната страна. Досега това, което възпираше участниците в развалянето на обединението и отиването на избори беше, че в действителност и за ГЕРБ, и за „ Продължаваме промяната “ явяването на предварителни избори беше еднообразно отрицателно. И беше по-лошо от продължение на взаимното ръководство. В момента обаче ми се коства, че в тази обстановка продължаването на взаимното ръководство е по-нежеланата алтернатива за ГЕРБ, в сравнение с явяването на предварителни избори “, изясни Стойчо Стойчев.

„ Натискът е по-скоро от страна на ГЕРБ, макар че ПП-ДБ го играят, че са подготвени за избори. Тези, на които им е свършило търпението, в действителност са ГЕРБ. Но ми се вижда въпреки всичко, че към момента повода за това държавно управление е налице. И това е най-много поради войната в Украйна. Дори не споделям, че Посолството има нареждания, това е по-скоро вътрешно разпореждане по отношение на външната конюнктура “, счита Ружа Райчева.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР