Ростов на Дон. Място на падане на снаряд беше открито

...
Ростов на Дон. Място на падане на снаряд беше открито
Коментари Харесай

ТАСС: Най-малко два снаряда са паднали в Ростовска област в Русия

Ростов на Дон. Място на рухване на снаряд беше намерено в събота в Тарасовския регион на Ростовска област в Русия, ситуиран покрай украинската граница, предава TACC .

Предполага се, че става дума за арсенал от реактивната система за залпов огън „ Град “, заяви за ТАСС източник от правоохранителните органи в района.

„ Ново място на детонация на снаряд е намерено в региона на село Митякинская, Тарасовски регион. Предварително можем да кажем, че става дума за 120-мм запалим арсенал от системата „ Град “, сподели източникът.

По-рано на 19 февруари източник от правоохранителните органи сподели на ТАСС, че към 04:00 московско време е избухнал снаряд на територията на Тарасовски регион на Ростовска област, на километър от държавната граница на Руската федерация с Украйна. Експлозията е станала на 300 метра от едно от семействата в село Митякинская, оповестиха локални поданици на органите на реда. В резултат на детонацията на снаряда няма потърпевши и вреди.

Председателят на Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин разпореди на следователите от Главното следствено ръководство на Следствения комитет на Русия да образуват наказателно дело по този факт и да проведат задълбочено и изчерпателно следствие.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР