Роско Ланкастър – най-богатият човек в градчето Уинстънвил, е на

...
Роско Ланкастър – най-богатият човек в градчето Уинстънвил, е на
Коментари Харесай

Само спомен

Роско Ланкастър – най-богатият човек в градчето Уинстънвил, е на смъртно легло. Освен тази новина, младата му брачна половинка Карълайн претърпява още един потрес. Пристига Ринк – синът на Роско, който преди дванайсет години е напуснал дома си, избягал е от огромната си обич – Карълайн. Магията на едно далечно любовно лято е застанала сред тях. Двамата би трябвало да си отговорят на доста въпроси за разрушения им живот.
В дъното на забулената с секрети история се прокрадва, като че ли от пъкъла, злокобната фигура на Роско...
Сандра Браун постоянно е била цялостна с изненади. В младежките си години тя направила много бърза кариера като модел, само че таман щяла да стъпи и на международния подиум, когато се отказала и станала телевизионна водеща. Междувременно съумяла да се омъжи за видеопродуцента Майкъл Браун и да му роди 2 деца, които през днешния ден към този момент живеят независимо.
Като дребна Сандра четяла всичко, което й попадне, падала си най-много по историите с доста любовна пристрастеност и не престанала да ги чете досега, в който сама почнала да написа такива. Издателство „ Арлекин “ незабавно оценило перото й и я взело под крилото си като един от най-обещаващите гении, само че тя бързо се отказала. Започнала да написа по-стойностни произведения, въпреки и в същия род.
С Горещи пристрастености в парадайса, Огледален облик, С мирис на скандал и Френска коприна Сандра Браун покори класациите и застана отпред, елиминирайки Стивън Кинг и Даниел Стийл.
С всеки идващ триумф, изразяващ се в милиони продадени екземпляри, писателката печели и признанието на критиците, които я увенчават с премиите Уелдънбукс, Далтън, премията на Романс Райтърс ъв Америка за достижения в жанра, с отличителния знак на триумфа на Американ Бизнес Уименс Асошиейшън, премия за изключителни литературни достижения и премията Ей Си Грийн.
Така се стига досега, в който милиони читателки по света се оказаха подвластни на неустоимата романтика на творенията й, преведени към този момент на 33 езика.
Сандра Браун е рекордьорка измежду пишещото приятелство в Съединени американски щати. За последните години тя има 56 бестселъра в класацията на Ню Йорк Таймс, издала е над 70 романа и е продала над 70 милиона екземпляра по света! Тя е и единствената, която е имала едновременно 3 бестселъра в класацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР