Росица Пейчева е в трепетно очакване на третата си рожба.

...
Росица Пейчева е в трепетно очакване на третата си рожба.
Коментари Харесай

50-годишната бременна Росица Пейчева: Страхувам се да се зарадвам

Росица Пейчева е в трепетно очакване на третата си рожба. Фолклорната звезда на “Пайнер " споделя за решението си още веднъж да се посвети на майчинството и не крие, че има своите терзания.

“Най-силното възприятие, което изпитвам за всичко, което ми се е случило в живота – и хубаво, и неприятно, и за положително, и за зло, е признателност " – споделя тя пред “Автограф " по “Планета ", цитира Пловдив 24.

Навръх имения си ден Росица Пейчева е откровена: " Родопчани имаме една приказка: " Благодаря, че сейбията ни търпи. Благодаря, че Господ ни търпи, тъй като няма безгрешни хора на този свят. Така че Благодаря! “.

Съвсем скоро обичаната певица ще стане майка за трети път в живота си. Пред водещата Галя Димитрова тя споделя, че е доста щастлива от този факт. Признава, че тази бременност не е била планувана и първоначално е имала съмнения дали да задържи бебето. Но съгласно нея има неща, които се случват по този начин, както ги е решила доста по-голямата мощ от нас – Господ Бог или Съдбата.

" Някой път се ядосваме, когато нещо ни се случи и си споделяме: " Защо на мен? “ На по-късен стадий обаче разбираш, че май е било за по-добро. Така мисля аз, по този начин изучавам и децата си. Затова реших, че това ми решение още веднъж да стана майка, е предвестител на нещо доста хубаво и положително “ – изяснява 50-годишната Роси.

За певицата тази бременност е по-различна, тъй като е по-осмислена и по-осъзната, и поддръжката от страна на нейната половинка в живота е доста мощна.

" Първата и втората ми бременност бяха малко като даденост и като обвързване, че би трябвало да се основат деца. Докато в този момент е по-различно, по-отдадени сме. Щастлива съм, само че колкото и да се веселя постоянно си имам и едно на разум. Не дръзвам толкоз да се развеселявам, тъй като съм запомнила една приказка от моите родители, които споделят: " Чакай зима, а в случай че пристигна пролет, добре. “ Затова не мога напълно да се отпусна, опасявам се да не провокираме ориста. Натрупваме мъдрост с годините. А и щастието обича тишината “ – споделя още изпълнителката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР