рощалната битка на легендата в света на смесените бойни изкуства

...
рощалната битка на легендата в света на смесените бойни изкуства
Коментари Харесай

Прощалната битка на Витор Белфорт пропадна

рощалната борба на легендата в света на смесените бойни изкуства Витор Белфорт ще би трябвало да изчака.

Очакваше се бразилецът да се изправи против Юрая Хол в състоялото се тази нощ събитие на UFC в Сейнт Луис, само че това по този начин и не се случи, откакто стана ясно, че Хол е прекарал нощта в болница, защото се почувствал доста зле от бързото събаряне на килограми преди претеглянето на двамата бойци.

Ето и изказването на UFC по случая:

"Битката сред Юрая Хол и Витор Белфорт, която трябваше да се организира на събитието в Сейнт Луис беше анулирана, откакто Юрая Хол не съумя да смъкна нужните килограми и бе откаран в болница. Ще ви осведомяваме за неговото положение при първа опция. "

Малко по-късно и Белфорт излезе с публично изказване в обществените мрежи.

"Посветих два месеца от живота си за този подготвителен лагер. Останах надалеч от фамилията си и който ме познава, знае какъв брой е мъчно това за мен. Направих всичко належащо, с цел да се приготвя оптимално добре, с цел да реализира задачата си. Екипът ми беше доста предан даже и по време на празниците. Изпълних всички условия в седмицата преди борба, понижих тежестта си и влязох в границите на категорията. За страдание съперникът ми имаше проблем по време на свалянето на килограми, поисквам му бързо възобновяване. Сега просто желая да се върна вкъщи и да видя фамилията си. Благодаря за цялата поддръжка по време на този подготвителен лагер ", се споделя в изказването на Белфорт.

40-годишният Белфорт съобщи пред събитието, че възнамерява да се пенсионира след борбата си с Хол, в случай че не му бъдат платени 10 милиона $, с цел да се състезава още веднъж.

Към този миг не е ясно дали от UFC ще се опитат да уредят нова борба сред Белфорт и Хол.

A post shared by Vitor "The Phenom " Belfort (@vitorbelfort) on Jan 13, 2018 at 10:13am PST

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР