Росен Плевнелиев и Деси Банова вече пътуват извън София с

...
Росен Плевнелиев и Деси Банова вече пътуват извън София с
Коментари Харесай

Деси Банова гледа сина на Юлияна Плевнелиева: Бившият президент пръска по 619 лева на нощ

Росен Плевнелиев и Деси Банова към този момент пътуват отвън София с новородения си наследник Йоан, видя извънредно „ Ретро “. След като посрещнаха новата година фамилно в Банско, в последните дни на януари някогашният президент и синоптичката си подариха първокласна спа почивка в село Баня, намиращо се наоколо до най-посещавания ни зимен курорт.

Росен и Деси избраха да отмарят в четиризвездния хотел „ Хот Спрингс Медикъл енд СПА “, в който преди месеци Корнелия Нинова заведе елита на Българска социалистическа партия на партиен семинар. Комплексът е на челните позиции в класацията за най-скъпи места за отдих у нас и разполага с открит и закрит минерален басейн, релакс център, в който гостите могат да се поглезят с разтривки, парна и турска баня, сауна, джакузита, както и с изтънчен ресторант, в който се сервират шведски маси с континентална и американска кухня. Справка с ценовата листа демонстрира, че единствено една нощувка там е коствала на Плевнелиев цели 619 лв., защото той наел вила, с цел да може да има задоволително пространство за всички.

Любопитна детайлност е, че на почивката ги придружавал и междинният му наследник Павел, който е от брака му с някогашната му жена Юлияна. Всеизвестно е, че тя е срещу скандалната му любовна връзка със синоптичката и откогато двамата са се развели, двете им общи деца вървят на море и на почивки с нея. Очевидно двамата са заровили томахавките и най-сетне са постигнали консенсус, щом Юлияна се е съгласила да пусне ученика Павел на курорт с новото семейство на татко му. Синоптичката се държала извънредно благо с Павел по време на почивката и се грижела за него като за свое дете. Неотлъчно с тях била и дъщерята на Деси Банова – Йоана, който е от връзката ѝ с финансиста Ивайло Граховски. Явно обаче двете им деца от предходните половинки не намират общ език между тях, защото по време на обяда им всяко от тях беше седнало до родителя си и не обелваше дума на другото.

Вместо обаче да заплащат за детегледачка, която да пътува на всички места с тях, Плевнелиев и Банова водят със себе си нейната майка Лили, която е напълно ангажирана с бебето. Малкият Йоан бил неспокойно дете и се налагало някой непрестанно да го дундурка, с цел да го приспи. За да могат влюбените Росен и Деси да се насладят на вкусния обяд, а след това да се потопят в горещите минерални води на басейните в елитния хотел, майката на синоптичката бдяла нонстоп зорко над количката и не сядала даже за минута, с цел да може да разхожда и успокоява новороденото си внуче.
Инфо: retro.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР