Росен Плевнелиев и Деси Банова се обичат много, но ще

...
Росен Плевнелиев и Деси Банова се обичат много, но ще
Коментари Харесай

Тежка Драма В Перфектния Живот На Плевнелиев И Деси Банова!

Росен Плевнелиев и Деси Банова се обичат доста, само че ще би трябвало да се задоволят единствено с любовта си. Мечтата им да имат свои деца няма да може да се реализира. Това разкриха близки до двойката пред вестник „ Галерия “.

Причината не е в някой от двамата, а в непредвидената и кошмарна загуба на сина на Плевнелиев – Филип. Припомняме, че нещастието с момченцето раздруса цялата страна преди две години.

Оказа се, че Филип е умрял от извънредно рядка болест, която не дава безусловно никакви предварителни признаци. Тя предизвиква остро разслояване на аортата от излизането й от сърцето по цялото продължение на тялото.

Това провокира мощен кръвоизлив в организма, който поражда ненадейно и лекарите нормално не са в положение да го овладеят. Усеща се остра, внезапна и раздираща болежка в гърдите.

Човек се задушава, изпотява и стартира да повръща. Ако в този миг не се направи незабавна кардиохирургична интервенция, изходът е съдбовен, написа вестник „ Галерия “.

Болестта на сина на Плевнелиев се предава по завещание като се оказа, че от същото си е отишъл и татко му. Това съставлява заплашителен риск за възможните наследници на Деси Банова и някогашния президент. Което надали ще им разреши смелостта да се подложат на него.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР