Росен Желязков, предаде репортер на Varna24.bg.Той откри международната конференция 20

...
Росен Желязков, предаде репортер на Varna24.bg.Той откри международната конференция 20
Коментари Харесай

Министърът на транспорта във Варна: Сред четирите водещи държави в Европа сме по добро управление на корабния трафик

 Росен Желязков, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Той откри интернационалната конференция " 20 години Ръководство на корабния трафик в България “, а преди срещата заяви:

" Днес означаваме 20 години от началото на тази по този начин значима и към този момент призната като настояща и даденост система за ръководство на корабния трафик. Началото е сложено през 1999 година Оттогава с разнообразни финансови принадлежности, първоначално благодарение на холандското държавно управление, по-късно по стратегия " Фар " и по стратегия " Транспорт ", сега ние имаме едно съвременно ръководство на речния и морския превоз, което наблюдава цялата логистична верига от идващи и заминаващи кораби, само че освен това, а и връзката сред обособените системи на гранична полиция и морска администрация, на обособените служби и институции.

Това е безхартиен развой по заявяване на всички услуги, които изисква мениджмънта на корабния трафик. Ние с това нещо се гордеем. Гордост е да кажем, че сме измежду четирите водещи страни в Европа по повод мениджмънта на корабния трафик. Това е комфортен мотив да заявим своите планове и в останалите браншове на превоза.

Това, което ще създадем и към този момент съм го декларирал, е цялостна автоматизация на процесите в Автомобилна администрация, с цел да се прекъсне практиката сред обособени осведомителни системи да има хора. Ще бъде напълно цифровизиран процеса на автоматизиран продан на данни. В момента сме сред първо и второ четене на Закона за електронното ръководство. Една от задачите, които си слагаме е висока интеграция сред обособените системи и построяването на интегрирани системи. В момента имаме и политически метод и действителни дейности в тази тенденция ", сподели министър Желязков.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР