Рони О'Съливан се прицели в скучните играчи на снукъра, като

...
Рони О'Съливан се прицели в скучните играчи на снукъра, като
Коментари Харесай

Рони О`Съливан изисква от снукъра да бъдат отстранени скучните играчи в най-новата противоречива тирада

Рони О'Съливан се прицели в " скучните играчи " на снукъра, като твърди, че те " източват живота на всички ", участващи в спорта.

Ракетата, на 48 години, е един от най-забавните играчи на снукър на всички времена. Той е седемкратен международен първенец и завоюва осмата си купа на Шампионата на Обединеното кралство в Йорк по-рано този месец, зашеметяващите 30 години откакто завоюва първия си успех на влиятелното събитие.

О'Съливан трябваше да взе участие в настоящото Открито състезание на Шотландия, само че се отдръпна в навечерието на шампионата. Той към момента е пътувал до Единбург, с цел да работи като анализатор за Eurosport, като защитаващият купата си Гари Уилсън ще се изправи против Noppon Saengkham на финала в неделя.

О'Съливан беше запитан за мнението му по отношение на снукъра, тактичност, употребена в спорта за събиране на точки, без да се хвърля топка. Най-често се употребява, когато няма задоволително останали точки на масата, с цел да може играчът да компенсира недостиг и да резервира рамкат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР