Рони О'Съливан казва, че е в стачка от опити за

...
Рони О'Съливан казва, че е в стачка от опити за
Коментари Харесай

Рони О`Съливан `в стачка` от опити за 147 пробива, докато шефовете на снукъра не направят ключова промяна

Рони О'Съливан споделя, че е " в стачка " от опити за 147 пробива, тъй като просто няма задоволително парични награди за удря един.

О'Съливан е постигнал 15 максимума в именитата си кариера, само че твърди, че е можел да реализира още " пет или шест ", в случай че не беше решил да спре да ги реализира. Коментарите на Ракетата пристигнаха, до момента в който той работеше като специалист за Eurosport на Welsh Open, откакто се отдръпна от шампионата с късно предупреждение.

Гари Уилсън направи брейк от 147 при успеха си на полуфинала с 6-4 над Джон Хигинс и на въпрос какъв брой още би могъл да удари, в случай че беше „ траял да се пробва да ги направи през последните години “, О'Съливан отговори: „ Мисля, че още пет или шест, само че стачкувах преди доста време. "

Когато го попитаха дали ще продължи да стачкува, О'Съливан настоя: „ Да, до момента в който не стартират да събират паричните награди. " След това той добави, че ще стартира още веднъж да пробва 147s, в случай че паричната премия бъде увеличена до £147 000 за уцелване на едно.

На Откри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР