Роналд Пауъл, бивш защитник на NFL, който е играл за

...
Роналд Пауъл, бивш защитник на NFL, който е играл за
Коментари Харесай

Роналд Пауъл, бивш защитник на NFL, почина на 32

Роналд Пауъл, някогашен бранител на NFL, който е играл за New Orleans Saints, умря, заяви Асоциацията на играчите на NFL във вторник. Пауъл беше на 32.

Акаунтът на пенсионираните играчи на NFLPA е оповестен на X по отношение на прекосяването на Пауъл. Организацията не разгласи причина за гибелта.

„ Днес скърбим за загубата на Роналд Пауъл – татко, брат и наследник, който беше обичан и скъп от толкоз доста. Изпращаме разтуха на всички тези, които са познавали Роналд “, написаха от съюза.

Джуниър Галет, някогашен бранител на НФЛ, който беше съотборник с Пауъл в Университета на Флорида, също разгласява в X по отношение на гибелта на Пауъл.

„ Обичам те вечно, до момента в който не се срещнем още веднъж. ОТЛИЧЕН БАЩА, почитан брат и любящ наследник. Със страдание споделям с останалия свят, че Роналд Пауъл мина по-рано през днешния ден. ПОЧИВАЙТЕ В МОЩНОСТТА РОНАЛД ПАУЕЛ... ”, написа Галет.

Пауъл игра три сезона за Gators сред 2010 година и 2013 година Той пропусна сезон 2012 година с раздран ACL. Той беше вероятност номер 1...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР