Ромка на 15 г. от с. Микрево, община Струмяни, роди

...
Ромка на 15 г. от с. Микрево, община Струмяни, роди
Коментари Харесай

15-годишна ромка роди момиченце в санданската болница и си би шута без детето

Ромка на 15 година от с. Микрево, община Струмяни, роди момченце в АГ отделнието на санданската болница и рано сутринта през вчерашния ден е напуснала болничното поделение, като оставила детето. Майка й Изодора се появила към обяд през вчерашния ден и записала детето на името на щерка си, написа struma.bg

Пред екипа в отделението е декларирала, че в границите на два-три дни ще помислят дали ще отглеждат новороденото, или ще го оставят в обществен дом.

Името на ромката не бе обявено, която по неотложност в среднощ завчера е настанена в болничното заведение за раждане. На сутринта е трябвало да бъде вписана в регистъра. Изненадващо екипът през вчерашния ден на визитацията е открил, че родилката е напуснала отделението, без да се обади на дежурните. След незабавни издирвателни дейности на органите на реда ромката бегълка бе открита.

Завеждащият АГО доктор Георги Алексиев разясни, че детето ще остане в отделението, до момента в който решат дали ще си го вземат, или ще го оставят за осиновяване.

Момченцето е крепко и тежи 2.9 кг.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР