Роми нахлуха в апартамент, после се опитаха да избягат, подгонени

...
Роми нахлуха в апартамент, после се опитаха да избягат, подгонени
Коментари Харесай

Цигани смазаха от бой коня си, бягайки от опит за кражба

Роми нахлуха в апартамент, след това се пробваха да избягат, подгонени от ядосания притежател, само че по време на гонката, на директна на бул. "Монтевидео " в столичния квартал "Овча купел " конят им припада, защото е бил обичай с верига, с цел да бяга по-бързо, написа offnews.bg
"Днес към 10.45 часа млада ромка, която се оказа бременна, и дребното ѝ дете - на към 10 година, пришпорваха впряга на каруцата си, биейки коня с верига. На кръстовището с бул. "Монтевидео " конят не устоя и припадна. След това до тях спря кола (черната кола от фотографията - б. р.). От нея слезе мъж по халат, който се оказа, че ги гони, тъй като влезнали в жилището му на 1 ет. до момента в който се къпе ", споделя очевидецът, който качи фотоси на припадналото животно във Facebook групата "Забелязано в София ".

Други двама роми, взели участие във влизането с щурм, избягали пешком.

Свидетелят на ужасното отношение към животното и други жители освободили коня от каруцата и го свестили. Те се обадили на тел. 112 и на място дошъл патрул на Шесто РПУ. Те задържали ромите и повикали зоополиция и "Екоравновесие ".

"Беше много мършав и целият в рани ", споделя Росен Иванов, "но към този момент беше добре ", приключи историята си Иванов.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР