Ромелу Лукаку, който премина в Челси срещу сумата от 97,5

...
Ромелу Лукаку, който премина в Челси срещу сумата от 97,5
Коментари Харесай

Челси очаква дебюта на Лукаку

Ромелу Лукаку, който мина в Челси против сумата от 97,5 милиона паунда, ще стартира тренировки с новия си тим от вторник, откакто изтече карантинния му интервал. Очаква се нападателят да направи дебюта си в мача на Челси с Арсенал в неделя.

Лукаку се завърна в лондонския отбор 10 години откакто подписа за пръв път с него. Тогава нападателят не съумя да впечатли с изявите си, откакто не се разписа в 15 срещи. През 2014 година заиграва с екипа на Евертън, а по-късно се мести в Манчестър Юнайтед. След това поема към Италия и стартира да играе в Интер.

Белгийският нападател съумя да се разпише 24 пъти през миналия сезон и оказа помощ на Интер да победи в Серия А за пръв път от 11 години.

Първоначално Лукаку беше оповестил, че желае да остане на „ Сан Сиро “ за идния сезон. По-късно обаче, откакто вижда, че управлението на Челси желае да го притегли, нападателят трансформира решението си и поема още веднъж към Лондон.

След идването му, се чака нападателят на Челси Тами Ейбрахам да премине в Рома, където ще играе под управлението на Жозе Моуриньо. Ръководството на италианския отбор има вяра, че 23-годишният англичанин ще е основна фигура в състава на Моуриньо. Очаква се младият нападател да подпише петгодишен контракт с Рома. През 2023 година ще бъде задействана и клаузата за откупуване на играча. В този случай, в случай че управлението на Челси реши още веднъж да притегли Ейбрахам, ще би трябвало да заплати 80 милиона евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР