Романтика в големи дози, балони, рози, шоколад… Това е малка

...
Романтика в големи дози, балони, рози, шоколад… Това е малка
Коментари Харесай

Изоставен: като мляко на щанда за бира

Романтика в огромни дози, балони, рози, шоколад… Това е дребна част от листата с изненади, с които свързваме Деня на влюбените.

Емоциите, подаръците и споделените усеща вършат Св. Валентин дълго чакан от всеки, намерил сродната душа. Ако обаче тези дни се чувствате самотни или изоставени, идният 14-и февруари надали ще е предстоящ ден от календара.

Ето за какво тази година Фантастико Груп започва ексцентрична акция за празника, в която основни герои са тези, които към момента не са намерили своята половинка.

Към тях, само че и към всички, които имат вяра в силата на любовта, е ориентирана акцията „ Изоставен “, която стартира броени дни преди Свети Валентин.

„ Като мляко на щанда за бира…

„ Като грах, който отново не схваща защо…

… е тук при ориза “

Тези метафорични намигвания към хората, които сега са без сътрудник, са част от особено основана ария за видеоклип с ексцентричен прочит на тематиката за любовта. Креативната идея и реализацията на акцията е на организация Human.

Видеоклипът е сниман в един от супермаркетите на Фантастико, който е видоизменен особено за плана. Стрък лук, пренебрегнат измежду консервите, и горчица, забравена измежду плодове, са измежду образните асоциации с страстите, които изпитваме, когато се усещаме сами.

„ Изоставен… взет и след това ей тука оставен.

Чувствам се толкоз сам… “

Изпълнението на песента е на финалиста от „ Гласът на България “ Георги Костадинов. Със сигурност видеото, което е с положителен край, ще ви накара да се усмихнете и да си припомните:

Рано или късно всеки намира своя човек.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР