Романтика, любов, приключения, почивки - мечта, която стана реалност за

...
Романтика, любов, приключения, почивки - мечта, която стана реалност за
Коментари Харесай

Бен Афлек отново с Дженифър Гарнър и сина им

Романтика, обич, завършения, почивки - фантазия, която стана действителност за новата/стара двойка Дженифър Лопес и Бен Афлек. Но всичко си има своя край. Или най-малко към този момент. Тъй като меденият месец на двамата завърши и всеки от тях се върна към нормалния си метод на живот. И до момента в който поп дивата още веднъж покорява международните подиуми, артистът се " върна " при някогашната си брачна половинка и 10-годишният им наследник Самюъл.

Тримата се заваляват към басейн в Лос Анджелис този уикенд.

И не, да не си намерения някой, че става дума за невярност или за възкръсване на връзката сред Бен Афлек и Дженифър Гарнър.

Просто, по всичко наподобява, че звездата от " Той не си пада по теб " държи да обръща внимание на децата си и да поддържа положителни връзки с бившата си половинка.

От снимките, които Daily Mail публикува се вижда по какъв начин Афлек държи за ръка Сам, който е увил плажна хавлия на кръста си, облечен в черна тениска и с козирка на главата. Актьорът пък е в нехаен жанр, в червено-сива риза с дълги ръкави, сива тениска и сини дънки, в комбиниране с бели маратонки.

По леката усмивка на лицето му можем да сме съвсем сигурни, че се любува на времето със сина си.

Дженифър пък е решила да се разхожда със своя другарка, настрана от Бен и детето им. Визията ѝ - също неглиже. Тя носи сива тениска, а под кръста е увита с черна плажна хавлия с кафяви и бели райета. Краката ѝ са обути в бели маратонки, а косата ѝ закрива синя бейзболна шапка. Задължителен аксесоар са черните слънчеви очила.

Това е първата среща на Афлек и Гарнър, откогато артистът се ожени за Дженифър Лопес в Лас Вегас на 16 юли и отлетя за меден месец в Париж. По-късно към младоженците се причислиха близнаците на певицата Макс и Еме, както и двете дъщери на Бен, Вайълет и Серафина. Сам, обаче не бе със тях, евентуално останал в Съединени американски щати с майка си.

Докато Афлек се отдава на грижа за фамилията, Лопес се наслаждения на пътешестване до Италия. Изпълнителката на " On the floor " взе участие в благотворителен концерт на УНИЦЕФ в Капри, след което не пропусна да обиколи градчето - в елегантна рокля на цветя и златисти платформи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР