Роман Абрамович получи забрана да продава Челси, след като днес

...
Роман Абрамович получи забрана да продава Челси, след като днес
Коментари Харесай

Забраниха на Абрамович да продава Челси, всичките активи на милиардера са замразени

Роман Абрамович получи възбрана да продава Челси, откакто през днешния ден бе натрапен наказания за това, че е другар на Путин. Санкциите пристигнаха тази заран, а активите на олигарха бяха замразени и блокирани. Той няма право да посещава Англия или да прави бизнес на острова.

Челси получи специфичен лиценз от държавното управление да продължи да играе и отборът ще излезе за мача си довечера против Норич.

Феновете, които към този момент имат билети ще могат да участват на мачовете, само че на клуба е неразрешено да продава повече билети.

На Челси също е неразрешено да продава всевъзможни клубни артикули от формалните си магазини.

Заплатите на играчите и чиновниците към момента могат да бъдат плащани, само че на Абрамович е неразрешено да влага повече пари в клуба, което оставя бъдещето му нестабилно.

Това задейства дейно заледяване на заплатите за звезди, които няма да получат нови контракти или да бъдат преотстъпени на други клубове.

Абрамович пусна клуба на пазара предходната седмица и даде обещание да вложи приходите в помощ на украинския спор. Днешният нов пакет от наказания ще предотврати продажбата на клуба, в случай че министрите категорично не разрешат това.

Какво знаем до тук:

Челси получи възбрана за трансфер, откакто през днешния ден Роман Абрамович беше глобен

Сблъсъкът на Челси с Норич през днешния ден ще се играе

На тима е неразрешено да продава билети за семействата и гостуванията

Клубът разбра едвам в 11 часа сутринта БГ време, че притежателят му е бил глобен

Руският олигарх-милиардер е измежду седемте доближени на Путин, глобени на фона на рецесията в Украйна

Той има чиста стойност от 9,4 милиарда английски лири и обстойно портфолио от парцели във Англия - което към този момент не може да посещава, откакто му е наложена възбрана за пътешестване. Това включва първокласно имение Kensington Palace Garden и мезонет в Лондон. Част от благосъстоянието на Абрамович включва и имението Code d`Azur, в което е живял крал Едуард, който абдикира от английския престол през 1936 година.

Абрамович купи Челси през 2003 година, само че не е участвал на мач на Стамфорд Бридж от месеци. Последният домашен мач, на който участва Абрамович, беше, когато Челси направи тъждество 1-1 с Ман Юнайтед на Стамфорд Бридж през ноември 2021 година

Последно притежателят на сините беше забелязан да чества, когато тимът му стана международен първенец в Абу Даби на 12 февруари тази година. Тогава, той беше уловен да се усмихва след успеха с 2-1 против Палмейрас.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР