Рома се върна към победите, след като обърна и победи

...
Рома се върна към победите, след като обърна и победи
Коментари Харесай

Драма в Серия А: Рома обърна и победи Интер в Милано

Рома се върна към успехите, откакто обърна и победи Интер с 2:1 в дуел от осмия кръг на Серия А. Това бе първи триумф за римляните над клуба от Милано от 2017-а насам. 

" Нерадзурите " поведоха в 30-ата минута с гол на Федерико Димарко, само че още преди края на първата част Пауло Дибала изравни в 39-ата минута, а в 75-ата Крис Смолинг донесе триумфа на римските " вълци ". 

Интер стартира дуела с домашен напън. В 10-ата минута Един Джеко прати топката във вратата от границата на наказателното поле, само че след инспекция с ВАР попадението не бе зачетено поради засада. 

В 21-ата минут Хакан Чалханоолу стреля мощно от отдалеченост, само че топката профуча около вратата. Девет минути по-късно Интер въпреки всичко поведе в резултата - отбраната на Рома работи безредно и Федерико Димарко се отскубна, получавайки пас от Николо Барела, който трансформира в гол. 

В 33-ата минута Джеко засече центрирае в наказателното поле, само че прати топката малко над вратата. Пет минути по-късно Леонардо Спинацола получи прекрасен пас, само че Самир Ханданович показва класа и мазета, а при добавката Пауло Дибала пропиля обещаваща опция. 

В 39-ата минута Дибала посрещна съвършено центриране от Спинацола надълбоко в наказателното поле и с прецизен шут наказа Ханданович. 

Първата по-интересна опция през втората част бе за Интер. В 63-ата минута Хакан Чалханоолу уцели напречната греда. 

Четвърт час преди края на дуела след центриране Крис Смолинг бе най-съобразителен в наказателното поле и съумя да се извиси задоволително високо, че да прати топката във вратата на Ханданович. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР