Рома сътвори сензацията, след като направи немислимото и победи Барселона

...
Рома сътвори сензацията, след като направи немислимото и победи Барселона
Коментари Харесай

Гладиатори! Рома постигна немислимото и изхвърли Барса от Шампионската лига


Рома сътвори сензацията, откакто направи немислимото и победи Барселона с 3:0 и се класира за полуфиналите на Шампионската лига.

" Вълците " изгубиха първата среща на " Камп Ноу " с 1:4 и никой не вярваше в възможностите на футболистите на Еузебио Ди Франческо. Ето, че се чудото се случи.

Точни за домакините бяха Един Джеко, Даниеле Де Роси, който се разписа от дузпа, и Костас Манолас. Така с общ резултат 4:4, само че с гол на непознат терен, римляните изхвърлиха Меси и компания от най-престижния клубен шампионат в Европа. Това е трета поредна година, в която Барса отпада на четвъртфиналите в Шампионската лига.

В другия дуел довечера Ливърпул още веднъж нокаутира с 2:1 с Манчестър Сити посред " Етихад " и справедливо се класира на полуфинал след безапелационното и размазващо 5:1 от двата мача.

По този метод алените демонстрираха за какво са именит клуб в Европа и биха шута на милиардерите от Манчестър. Точен за домакините бе Габриел Жезус (2), попаденията за гостите бяха дело на Мохамед Салах (55) и Фирмино (77).

Срещата ще се запомни със хубавичко борба, множеството груби нарушавания, скандални съдииски отсъждания и в последна сметка велика победа за Ливърпул.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР