Рома подписа с Томазо Балдандзи от Емполи за предполагаеми 10

...
Рома подписа с Томазо Балдандзи от Емполи за предполагаеми 10
Коментари Харесай

Рома привлече младежкия национал Томазо Балдандзи от Емполи в последния ден от трансферния прозорец

Рома подписа с Томазо Балдандзи от Емполи за хипотетични 10 милиона евро плюс бонуси. Балдандзи, който ще навърши 21 години другия месец, е артикул на школата на Емполи, която е една от най-качествено работещите в последните години. Той беше част от младежкия народен тим на Италия до 20 години, който приключи на второ място на международното състезание през 2023 година.

" Да упражнявам дружно с огромни първенци е късмет, който ще ми помогне да науча доста и да се развия още повече. Нямам самообладание да пристигна понеделник, с цел да усетя атмосферата на моя нов домашен стадион. От моя страна подсигурявам, че ще дам всичко най-хубаво, с цел да реализираме задачите, които са сложени ", съобщи Балдандзи особено изказване.

Той е второто попълнение на новия треньор на Рома Даниеле де Роси след бранителя Анджелино, който дойде чартърен от Република България Лайпциг във вторник. Де Роси – някогашен капитан на тима и една от двете клубни икони дружно с Франческо Тоти, пое тима от Жозе Моуриньо.

Също по този начин Рома изпрати чартърен мощния нападател Андреа Белоти във Фиорентина като преотстъпен до края на сезона. Белоти дойде в Рома през 2022 година със свободен трансфер, само че е вкарал едвам 10 гола за 68 срещи.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР