Рома победи Специя като гост с 1:0 в среща от

...
Рома победи Специя като гост с 1:0 в среща от
Коментари Харесай

Рома пречупи 10 от Специя след дузпа в последната секунда

Рома победи Специя като посетител с 1:0 в среща от 27-я кръг на италианската Серия А. Успехът за гостите от Рим донесе Тами Ейбрахам от дузпа в деветата минута на добавеното време на дуела.

След три следващи равенства в шампионата, футболистите на старши треньора Жозе Моуриньо взеха скъпи три точки и се изкачиха на шесто място във краткотрайното класиране с 44, колкото има и петият Аталанта.

Специя, за чийто отбор запаса беше българинът Петко Христов, заема 16-ата позиция в подреждането с 26 точки. Това бе трето следващо проваляне за Специя в Серия А.




Домакините играха с човек по-малко през цялото второ полувреме след втория жълт и надлежно червен картон на французина Келвин Амиан.

Тимът на Рома имаше няколко благоприятни условия да поведе по-рано в мача, само че Лоренцо Пелегрини и влезлият като запаса Николо Дзаниоло пропуснаха задачата.

В петата минута на добавеното време на срещата реферът отсъди дузпа в интерес на гостите и 24-годишният англичанин Тами Ейбрахам не сгреши за 1:0 за Рома в 99-ата минута.

Better late than never...
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР