Ролята на опозицията е не само да критикува праивтелството, затова

...
Ролята на опозицията е не само да критикува праивтелството, затова
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Никой не печели от репресиите на Бойко Рашков и кошаревския свидетел Кирил Петков


Ролята на опозицията е освен да подлага на критика праивтелството, по тази причина преди време обещахме да бъдем градивна съпротива. Предлагахме доста решения, свързани с всекидневието на българите, само че властта съвсем постоянно автоматизирано отхвърляше нашите оферти, без кой знае какви причини. Мисля, че това е изрично неверно. Това сподели в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,.

Днес в Народното събрание нямахме поради единствено да честитим празника на шегата и лъжата на премиера и на вицепремиера, а да получим отговори на значими въпроси като този с меморандума с Gemcorp. Народното събрание е институцията, където министър председателят би трябвало да отговори кой стои зад този 1 милиарда и тази компания. Трябва да отговори и на въпроси за мегасделката със зърното, с която министър председателят обещаваше да обезпечи хляба на българите. Трябва да отговори и на въпроси за цените на природния газ и на тока. Всички тези въпроси засягат джоба на хората, уточни Анастасова.

Попитана съответен ли е вдигнатият звук около ареста на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова, ръководителят на ПГ на ГЕРБ съобщи: " Никой не печели от репресии, полицейщина и тъпчене на правовия ред. Шумът ни беше съответен на дейности на некомпетентни органи, на дейностите, които си разрешиха и главният кошаревски очевидец ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР