Ролер за лице, връзки с балони и масажор за крака

...
Ролер за лице, връзки с балони и масажор за крака
Коментари Харесай

Рекламите на платформата за онлайн пазаруване Temu са забранени за сексуализиране на дете и обективизиране на жени

Ролер за лице, връзки с балони и масажор за крайници бяха разказани като „ с фалическа форма “ и рекламният надзирател сподели, че неналичието на етикети значи, че те „ могат се поясняват като полови по природа ".

Артикулите се появиха дружно с изображения на дами в прилепнали и разкриващи се облекла със скрити или отстранени лица.

Органът за рекламни стандарти (ASA) ) получиха пет недоволства, че рекламите има възможност да причинят съществено или необятно публикувано нарушаване, че са безотговорни и са неуместно ориентирани.

Една реклама показва младо момиче на възраст сред 8 и 11 години в бикини с една ръка на бедрото - поза, която ASA сподели, че е „ напълно възрастен за момиче на нейната възраст “.

Властите споделиха, че рекламата е „ безотговорна “ в метода, по който сексуализира дете.

Четиринадесет милиона възрастни в Обединеното кралство, употребявани купуват в този момент, заплащат по-късно след шест месеца, споделя FCA

Тему сподели, че фотографията е предоставена от продавач трета страна - като имаше другите изображения - и наруши маркетинговата политика на Temu.

Изображението беше отстранено от неговия акаунт в Гугъл Ads и нямаше да се демонстрира още веднъж, сподели компанията.

Търговецът сподели също изображенията на модели без лице не са имали за цел полово да обективизират дамите, а са били там, с цел да покажат на клиентите „ ясно показване на това по какъв начин е носено облеклото “.

Въпреки това ASA сподели, че дамите са били „ показани като стереотипни полови обекти ".

Бельото за колоездене " може да се преглежда като полово ", защото подплатата изглеждаше като дупка в бельото, до момента в който " подчертаният чатал " на каишката изглеждаше " полов, а не за полза ", сподели ASA.

Прочетете повече от Sky News:
Рекламите за турски клиники за козметична хирургия са неразрешени
ASOS предвижда втора година на спад в продажбите, защото загубите се усилват

Рекламите се появиха през юни на уебсайт за районен онлайн вестник, уеб страница за шах, уеб страница за езиков превод и приложение за пъзели.

ASA реши, че рекламите не би трябвало да се демонстрират още веднъж в настоящия си тип, добавяйки: " Казахме на Temu да се увери, че бъдещите реклами са готови с възприятие за отговорност към потребителите и обществото и че не предизвикват съществени или необятно публикувани обиди посредством показване на артикули по полов метод в общите медии или посредством показване на лица като стереотипни полови обекти. < /p>

" Освен това лица, които са били или са изглеждали под 18-годишна възраст в рекламите, не би трябвало да бъдат изобразявани по полов метод и рекламите би трябвало да бъдат отговорно ориентирани. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР