Роксана измислила актуалния си хит Спомени след скандал с мъжа

...
Роксана измислила актуалния си хит Спомени след скандал с мъжа
Коментари Харесай

Роксана измислила хит след скандал с мъжа си: В кризисни ситуации мозъкът ми започва да пее

Роксана измислила настоящия си шлагер „ Спомени ” след скандал с мъжа си. Това показа самата тя, като посочи: „ В спешни обстановки мозъкът ми стартира да пее ”. Връщайки се обратно във времето, певицата си спомня, че напълно по инстинкт в главата се реяла мелодия, даже в най-печалния миг в живота й, когато изгубила майка си, научи HotArena.

„ Удариха ми инжекция, която те кара да не се чувстваш себе си. Като останах сама в стаята, мозъкът ми стартира да пее... В най-тъжните си моменти, постоянно пея. Не знам за какво, по какъв начин се случва това ”, показа Роксана. И в идващите си сложни моменти, певицата някак, без да го цели, започвала да композира мислено. За благополучие, в тази ситуация със „ Спомени ” става въпрос не за трагична обстановка, а за леко сдърпване с мъжа й Александър, от който е вторият й наследник, кръстен на него.

Роксана и обичаният й се скарали за някаква нелепост. Тя се затворила в спалнята, като го помолила да я остави малко сама, с цел да се успокои. Покрай това певицата почнала несъзнателно да си тананика. Не след дълго почнала да реди и думи от бъдещия текст на „ Спомени ”. Звъннала на композитора Мартин Биолчев. „ Аз съм в студиото, в случай че искаш, ела ”, отвърнал той. Въпреки че към този момент било късно вечерта, Роксана не се поколебала и отишла. Вече на място, когато почнали да работят по мелодията, Биолчев дал концепция да се обадят и на китарист, техен общ другар. И по този начин работният вид на „ Спомени ” бил основан към среднощ. Текстът е на Мариета Ангелова, само че и Роксана има присъединяване. Аранжиментът е на Мартин Биолчев, а режисьор на клипа е Николай Скерлев.

Любопитна е и историята по снимането на видеото към „ Спомени ”. Първият ден, в който трябвало да стартират работа, проектите на екипа се объркали и не се получило. На втория ден пък не запомнили облеклата, с които Роксана щяла да блесне в клипа. „ Някаква цялостна какафония беше. Аз доста плаках. Казах си: „ Не, в този момент всички ставайте, тръгвайте. Няма да фотографирам тази ария. Омръзна ми, все нещо се случва ”, споеля капризната циганка. Роксана била смутена, защото с екипа били в Кнежа, където нямало кой знае какви фешън бутици. Мъжът й Александър се намесил и съумял да внесе успокоение. Най-важната роля въпреки всичко изиграл режисьорът Николай Скерлев. Той очевидно не виждал кой знае каква спънка да стартират фотоси и предложил на певицата да купи някакъв тоалет от магазин в Кнежа. Все отново снимат видео за балада, не се стремят към дизайнерска визия, с която да покажат какъв брой е „ лъскава ” Роксана. „ Аз те познавам от 10 години, не съм те виждал с облекла от по 20 хиляди лв.. И доста ми се накара ”, споделя през смях Роксана, цитира Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР