Роклите и полите са за предпочитане пред панталоните на официални

...
Роклите и полите са за предпочитане пред панталоните на официални
Коментари Харесай

Неочаквани модни правила, които кралското семейство спазва

Роклите и полите са за предпочитане пред панталоните на публични събития

Меган е доста привързана към панталоните и постоянно носи черен дамски блейзер и панталон, само че явно кралицата избира съпругите на внуците ѝ да носят поли и рокли. Въпреки че обичаната на принц Хари не съблюдава до дъно желанията на Нейно Величество по отношение на стила си, можем да я оправдаем и с това, че още Даяна унищожава табуто на панталона в формалните събития и се появява неведнъж с подобен.

 f

Булчинските рокли би трябвало да бъдат утвърдени от Кралицата

Според традицията Кралицата би трябвало да утвърди окончателната версия булчинската рокля. Очевидно кралица Елизабет е харесала роклята на Кейт Мидълтън през 2011 година и тази Меган Маркъл за сватбата й с принц Хари.

 f

Цветният лак за нокти не е позволен

Елизабет или Кейт Мидълтън постоянно са с маникюр в безпристрастен цвят. Те или носят фини розови нюанси или прозрачен лак. Само естествено изглеждащите нокти са разрешени при кралски и бизнес събития. Кралицата носи цвят „ балерина “ от 28 години насам.

 f

Не всеки може да носи тиара

Тиарите се носят единствено за най-важните кралски събития и нормално се поставят за първи път от булки. Кейт Мидълтън е взела назаем своята от кралица Елизабет за сватбата си с принц Уилям през 2011 година и е носила тиара на принцеса Даяна няколко пъти. Това е привилегия, непокътната единствено за женените дами - самотните дами и децата в никакъв случай не ги носят.

 f

Кралицата употребява чантата си, с цел да изпраща секрети известия

Кралицата в никакъв случай не е без чанта и това е по този начин, тъй като я употребява, с цел да изпраща секрети сигнали. Например, когато желае да напусне вечерята, просто слага чантата си върху масата и това разрешава на нейните помощници да схванат, че празненството завършва скоро и че тя желае да напусне. Също по този начин, когато беседва с някого и реалокира чантата си до другата ръка това значи, че би желала да го отпрати учтиво.

 f

Кралицата носи искрящи цветове не тъй като ги харесва

Идеята на тези цветове е да се открои, с цел да могат хората да кажат: "Видях кралицата ".

 f

Кралицата носи шапка по остаряла традиция

Кралицата носи шапка, която съответствува съвършено с ярките й дрехи. Очевидно идва от доста остаряла традиция, че дамите би трябвало да пазят косата си покрита.

 f

Кралските особи постоянно би трябвало да пътуват с авариен черен костюм

Едно от най-болезнените правила е, че постоянно има потребност от авариен черен костюм, ако някой от фамилията почине. По този метод, когато дойдат назад във Англия, те са облечени по подобаващ метод.

 f

Само принц Джордж може да носи къси панталонки

Освен обстоятелството, че Джордж наподобява супер сладко в тях, повода, заради която ги носи е дългогодишна традиция измежду английските аристократи. Панталоните са за по-възрастни момчета и мъже, до момента в който къси панталони носят единствено млади момчета.

 f
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР