Рокаджията промоутър Димитър Ковачев–Фънки направи неочаквано признание. В името на

...
Рокаджията промоутър Димитър Ковачев–Фънки направи неочаквано признание. В името на
Коментари Харесай

Фънки не спи с жена си

Рокаджията промоутър Димитър Ковачев–Фънки направи ненадейно самопризнание. В името на фамилния мир и самодоволство, двамата със брачната половинка му Антония спят в обособени стаи, научи HotArena.

Двойката още преди години се споразумяла да не дели едно легло. Вместо това спят в разнообразни стаи, а това се отразява отлично на връзките им.

Причината за това са другите им привички, както и метод на живот. Докато Антония избира по естествените часове за сън и спи надълбоко, Фънки постоянно се прибира в дребните часове, будува до късно нощем и играе на обичаните си видео игри.

И с цел да не смущава спокойствието на брачната половинка си спи в друга стая.

„ Връщам се от среща с другари, а ми се е случвало и да смрад на бъчва–как да легна до жена ми. Освен това се оригвам, хъркам като локомотив, въртя се ”, споделя за нощните си прекарвания колоритния екс участник в „ Биг Брадър ”.

Това обаче не е единственият им проблем. Двамата имат и други различия. Антония е по-зиморничава и държи да спи с повече завивки, до момента в който на Фънки непрекъснато му е горещо.
„ Някой път като легна до нея, имам възприятието, че тялото й е с температура от 50 градуса. Като печка е! Не мога! ”, смее се той.

Затова, в името на фамилния мир двамата имат обособени стаи. Също толкоз свободно се отнасят и към изневерите и моногамността.

Нито за Фънки, нито за жена му верността е от огромно значение, само че всеки от тях е безапелационен, че е значимо да не нараниш половинката си с една такава стъпка.
Въпреки това двойката има едно от най-стабилните фамилии в шоубизнеса. А по подигравка на ориста, макар свободното си отношение към брака двамата са луди един по различен.

Фънки се среща със брачната половинка си в паметното заведение „ Кравай ” преди повече от 30 години. Антония е чехкиня и цялостното й име е Антония Каролина Ладислав Холечек–Ковачева. Двамата вървят дружно цели 8 години преди той да й предложи брак.

При това напълно не сантиментално.

„ Абе, знаеш кво, в този момент да вземем да си скочим съществено. Няма какво да се мотаме повече. И без това се мъкнеме дружно към този момент осем години, ще вземем да си омръзнем ”, споделил й Фънки.

Така двамата се женят през зимата в младежкия дом „ Лиляна Димитрова ”. В фамилията нещата са строго разпределени–Антония се занимава с цялото домакинство и децата, а Фънки с всичко останало.

Въпреки ексцентричния си брак, двамата имат една от най-стабилните връзки в шоубизнеса–нещо, с което малко на брой могат да се похвалят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР