Рокада се извърши днес в Общинския съвет във Варна. На

...
Рокада се извърши днес в Общинския съвет във Варна. На
Коментари Харесай

Нов общински съветник се закле днес във Варна

Рокада се извърши през днешния ден в Общинския съвет във Варна. На 4-ото съвещание на локалния парламент ръководителят на Общинската изборна комисия Велин Жеков прочете решение №289, с което на мястото на отказалия се общински консултант от ГЕРБ Христо Кьосев, застава Лидия Велик Маринова, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Д-р Лидия Маринова е приключила компетентност " Медицина " в МУ – Варна.

Работи като педиатър и доктор ординатор.

През 2013 година е определена за депутат в 42-то Народно заседание, след което става заместник-кмет в Община Варна, с сектор " Социални действия и опазване на здравето " (2013-2015 г.).

Работи с неправителствени организации в региона на опазването на здравето и обществените действия. Била е специалист в комисията за деца с хронични болести и деца със специфични просветителни потребности.

От 2018 година е член на Консултативния съвет за ранна намеса на деца с увреждания към УНИЦЕФ.

Носител е на премията на Националното съдружие на децата " Златна ябълка ".

През 2019 година е удостоена с премия за принос за развиването на обществените услуги и обществените политики в България и работа с неправителствения бранш.

Била е общински консултант от Политическа партия ГЕРБ, заместник-председател на Общински съвет – Варна и зам.-председател на Постоянна комисия по обществена политика към НСОРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР