Рождената карта е раздела на 12 части, като всяка една

...
Рождената карта е раздела на 12 части, като всяка една
Коментари Харесай

Къде в наталната карта може да се видят вашите партньори?

Рождената карта е раздела на 12 елементи, като всяка една от тях дава отговор за разнообразни области от живота. Партньорствата и бракът също могат да бъдат видени в наталната карта.

Любовта е движеща мощ, а множеството хора мечтаят да срещнат верния сътрудник. Ето за какво и доста от консултациите с астролог засягат точно сферата на връзките. Всъщност астрологията може да даде добър ориентира за това какъв сътрудник би бил подобаващ за вас. Как? Отговорът е – 7-и дом.

Наталната карта е разграничена на 12 дома, само че с цел да ги видите, би трябвало да знаете своя прецизен час на раждане.

Всъщност 7-и дом от рождената карта се свързва освен с сантименталното партньорство, само че и с бизнес партньорствата. Този дом може да даде информация за вашия съпруг/съпруга и какви качества би трябвало да има той/тя.
Ключови думи за 7-и дом: Свързва се със знака Везни Управлява се от Венера Дългосрочно партньорство и брак Договори Бизнес партньорства Открити врагове
7-ми дом е мястото, където се сплотяваме с другите и опознаваме себе си посредством нашите взаимоотношения. Необходимо е да се сътвори баланс сред даването и приемането. Не е ли тъкмо това една от есенциите на връзките? Да ни научат да одобряваме другия човек, даже да е по-различен от нас, стремейки се към естетика.

7-и дом демонстрира освен сътрудниците, само че и договорните връзки. Защо? Преди браковете постоянно са били уреждани, а астрологията е антична просвета. В предишното бракът е бил договорно съглашение сред две фамилии. Законното обвързване сред двама души се свързва точно със 7-и дом, до момента в който пети дом е този, който дава отговор повече за началния стадий на връзката, пристрастеността и романтиката.

 Добави изложение

7-и дом обаче св свързва освен с брака и договорите, само че и с откритите врагове. Защо? Когато човек се разведе, той освен още веднъж би трябвало да подпише документи, само че и доста постоянно неговият към този момент някогашен съпруг/съпруга се трансформира в открит зложелател.

Ако в наталната ви карта имате една или повече планети в 7-и дом, то тя или те могат да опишат доста добре от какъв сътрудник имате потребност и ще бъде подобаващ за вас.
Планети в 7-и дом:
Слънце: Ако слънцето е във вашия 7-и дом, може мощно да се идентифицирате със своите сътрудници и връзки. Имате податливост да поставяте връзките си пред личните си потребности.

Луна: С луната във вашия 7-и дом може да приемете връзките си съществено и персонално, да имате мощно възприятие на съпричастност и съгласуваност с сътрудниците си.

Меркурий: С планетата на връзката и информацията във вашия 7-и дом, може да желаете отзивчив или образован сътрудник, който е деен и деятелен.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР