Рожден ден, имен ден, последен учебен ден… поводи, колкото искаш,

...
Рожден ден, имен ден, последен учебен ден… поводи, колкото искаш,
Коментари Харесай

10-те най-добри детски коли на батерии за 2021 година

Рожден ден, имен ден, финален образователен ден… мотиви, колкото искаш, че даже и в остатък.

Търсите най-хубавия подарък за своето мъниче? Тогава ето ви една концепция – подарете му от настоящите акумулаторни коли.

И в случай че концепцията ви подхожда, само че не сте сигурни дали ще се справите с избора на това малко детско украшение, тогава самоуверено можете да продължите да четете. Вижте 10-те най-хубави детски коли на акумулатори за 2021 година.

1. Mercedes G63 AMG FACELIFT (джип)

Този модел детски акумулаторен джип е измежду най-търсените за тази година. Джипът е лицензиран от Daimler AG и е с дизайн, който следва дизайна на действителните джипове на Mercedes. Моделът разполага с батерия от 12 волта и има три скорости. Гумите му са от EVA и возилото е оборудвано с амортисьори за по-голям комфорт на возене. Може да се ръководи и от родителите посредством отдалечено, което разрешава ходове на машината във всички направления. Интериорът на джипа е извънредно моден и грациозен. Седалката е кожена и доста комфортна, таблото е оборудвано с USB порт, MP3 и спомагателни музикални и светлинни резултати.

2. Mercedes Benz C63 AMG

 10-те най-хубави детски коли на акумулатори за 2021 година

Този модел на Moni е публично лицензиран от автомобилния колос Mercedes и има изцяло реален дизайн. Силната страна на модела е дистанционното управление, което разрешава на родителите да деактивират контролите на борда и поемат ръководството отдалечено. Също като същинските коли на Mercedes и мини версията им разполага с извънредно доста екстри, които вършат децата щастливи и удовлетворени. Колата разполага с комфортна кожена седалка, гуми от EVA пяна, отварящи се порти, ключ за запалване, 5 – точкови колани, 3 степени на скорост, вграден MP3 плейър, светлини, звукова сигнализация и други екстри.

3. Mercedes SL 63

Детската акумулаторна кола Mercedes S63 на Moni е извънредно детайлно направен модел, в който децата ви ще се влюбят. Това транспортно средство предлага предно и задно окачване, което в комбиниране с меките EVA гуми подсигурява удобна возия. Моделът разполага още с батерия от 12 волта, две разнообразни скорости, осветено табло, предни и задни светлини и може да се ръководи и с отдалечено от родителите.

4. BMW X5 (джип)

 10-те най-хубави детски коли на акумулатори за 2021 година

Това е един от доста харесваните модели детски акумулаторни джипове на марката Joy Auto. Моделът се движи с батерия от 12V, разполага с три скорости и може да развие от 3,5 до 8 км/ч. Гумите му са EVA за по-мека возия, вратите са отваряеми, а светлините са LED. Това, което очарова най-вече дребните обаче, са музикалното табло с USB порт и SD карта, както и екрана на който могат да гледат филмчета. Разбира се, и този модел разполага с дистанционно управление за наставнически надзор, комфортна кожена седалка, защитни колани и с лост за ръководство напред и обратно.

5. Lamborghini URUS

Моделът Lamborghini на Chipolino е извънредно реален и предлага огромно развлечение на мъниците. Колата разполага с дистанционно управление, батерия от 12V, меки EVA гуми и амортисьори за по-комфортна возия. Седалката е извънредно комфортна, а предпазния колан подсигурява сигурността на детето. Моделът е оборудван също по този начин с отварящи се порти, работещи светлини и с табло, снабдено с радио.

6. Двуместен джип Mercedes G63

 10-те най-хубави детски коли на акумулатори за 2021 година

Моделът е на Joy Auto и разполага с две места, което разрешава на него да се забавляват или две деца или възрастен и дете. Оборудван е с две акумулатори по 12V 14AM, с меки EVA гуми, регулируема кожена седалка с предпазни колани, музикален волан и табло с MP4 тъчскрийн, радио, USB порт и SD 16 карта. Вратите на джипа се отварят, както и предния и задния похлупак на колата, а светлините са LED.

7. POLARIS RANGER RZR 900

С този двуместен модел детски джип на PEG PEREGO децата ви могат да карат по неравни терени и да се забавляват същински. Моделът е с батерия от 12 волта, има предна и задна скорост, меки EVA гуми за по-голям комфорт на возене. Интериорът му е допълнен от комфортни седалки, защитни колани и табло, оборудвано с MP3 AUX вход.

8. Кола вид BMW Pride

 10-те най-хубави детски коли на акумулатори за 2021 година

Този модел детска акумулаторна кола на Moni впечатлява със моден и изтънчен дизайн. Колата разполага с батерия от 12V, оборудвана е с дистанционно управление, светлини и отваряеми порти. Седалката е кожена, таблото е музикално, а дребните са обезопасени с колани.

9. Акумулаторна кола вид BMW

Този модел BMW на Joy Auto е оборудван е с LED светлини и отварящи се порти, а интериорът е изпълнен безупречно. Седалката е кожена, таблото е оборудвано с MP4 с тъчскрийн, стерео музика, FM радио, USB порт и SD карта. Гумите са EVA, а амортисьорите на четирите гуми способстват за комфорта на возене. В допълнение, детският електромобил разполага с дистанционно управление и е оборудван с колани за сигурност.

10. Audi А228

 10-те най-хубави детски коли на акумулатори за 2021 година

Моделът на детската акумулаторна кола на марката Moni е оборудван с 6V батерия и може да развие оптималната скорост от 3,5 до 5 км/ч както напред, по този начин и обратно. Вратите могат да се отварят, а седалките са кожени и с 5-точкови колани. Електрическият детски автомобил е оборудван с MP3 извод, реалистични светлини и звуци, дистанционното управление за наставнически надзор и меки гуми от EVA.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР