Рогатите зодии - Овен, Телец и Козирог, са зодиите, които

...
Рогатите зодии - Овен, Телец и Козирог, са зодиите, които
Коментари Харесай

Тайните на рогатите зодии са разкрити! Вижте ги само тук

Рогатите зодии - Овен, Телец и Козирог, са зодиите, които всички рано или късно срещаме в живота си. Те крият надълбоко защитавани секрети. Ние обаче ги разкрихме. Ето какво рогатите инатливци не желаят да разбирате в никакъв случай за тях.

Обожават живота

Рогатите зодии са оптимисти са до краен лимит, въпреки да не си го признават. Те се радват на всяко малко нещо, всеки благополучен миг и отмора, изключително в случай че е споделена с обичаните хора.

Не простят изневери

Никога и при никакви условия. За тях измяната е най-тежкото нарушение. Самите те са правилни до края.

Крайно импулсивни

 Тайните на рогатите зодии са разкрити! Вижте ги единствено тук

Това пречи на рогатите ни другари в живота, само че те са си такива – когато си наумят нещо, работят. Мисловните процеси идват по-късно. За да контролира импулсивността им, до тях би трябвало да застане по-уравновесен човек.

Всичко би трябвало да става както те искат

Това просто им е вродено. Убедени са, че всеки е задължен да им угажда.

Обожават дребните компании

 Тайните на рогатите зодии са разкрити! Вижте ги единствено тук

Шумни излизания, безсмислени контакти и безконечен поток от нови запознанства – това просто не е за тях. За рогатите зодии най-ценни са същинските другари. Те просто нямат нито време, нито предпочитание да обръщат внимание на останалия свят.

Любовта е на първо място

Те живеят и дишат за любовта. Ако я нямат в живота, не се усещат живи. Рогатите зодии несъмнено знаят по какъв начин да накарат един човек да остане с тях вечно, просто тъй като са подготвени да дадат всичко на индивида, който го е заслужил.

Храната е религия

 Тайните на рогатите зодии са разкрити! Вижте ги единствено тук

Рогатите зодии обожават да си похапват и си угаждат редовно. Те са едни от най-отявлените кулинари. За тях вкусната храна е неделима и наложителна част от удоволствието, наречено живот.

Кариерата не е от значение

Или най-малко не повече от фамилията. За тях обичаните хора са най-важни и дават всичко, с цел да ги създадат щастливи. Въпреки това, когато се заинати, всяка рогата зодия може да доближи до най-високи професионални върхове. Единственият, който може да жертва фамилията в този си блян, е Козирогът.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР