Родри още не е простил на легендата на Манчестър Юнайтед

...
Родри още не е простил на легендата на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Братът на Райън Гигс: Можех да го заровя с всичките му мръсни тайни

Родри още не е дал прошка на легендата на Манчестър Юнайтед
Райън Гигс, който имаше дългогодишна връзка със брачната половинка на брат си Родри, в никакъв случай няма да получи амнистия.

В подкаст Родри Гигс изрази за следващ път възмущението си от своя родственик, като стигна и по-далеч, заговаряйки за ликвидиране.

През 2011 година бе обществено разкрито, че легендата на Манчестър Юнайтед се среща скрито с Наташа Левър, брачната половинка на брат си, като двамата вършат секс в хотелски стаи без Родри да подозира.

13 години по-късно непоносимостта към Райън от неговия брат е все толкоз мощна.

" Винаги съм опитвал да бъда добър татко и брачен партньор, а той просто е глупак. В предишното хората непрекъснато мислиха, че желая да си продам историята, тъй като не възразявах да приказвам с един кореспондент.

Ако желаех да продам историите си, щях да го направя през предходната година и да заровя този ши*аняк. Има истории, които биха го заровили, тъй че можех да го направя, само че не бих. Не съм толкоз отмъстителен, само че той би трябвало да е деликатен. Всичко се свежда до изборите, които е направил. Не може да се държи като редовен фамилен мъж, а по-късно да спи с всяка, която види. Вече е на 48 или 49 и е време да порасне ", сподели ядосаният Родри Гигс.

Неговият брат беше задържан през ноември 2020 по две обвинявания за домашно принуждение, само че в следствие беше оневинен.

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР