Родният плейбой Христо Сираков без колебание признава пред водещата на

...
Родният плейбой Христо Сираков без колебание признава пред водещата на
Коментари Харесай

Коя звезда от „София ден и нощ” скочи в леглото на Христо...

Родният плейбой Христо Сираков без съмнение признава пред водещата на Code Fashion TV, че има желание да падне на колене пред чаровната брюнетка Анна-Мария Чернева, която е първата плеймейт подгласничка.

Часове преди да отлети за Италия, Сираков и спряганата за победителка в настоящия конкурс за купата Плеймейт на годината, гостуват на Петя Раева. На въпроса за какво фаворитката отстъпи короната на Нора Недкова, Христо недвусмислено декларира: „ Щеше да наподобява доста нагласено, в случай че Анна-Мария беше станала Плеймейт 2017-а, а два месеца по-късно се женим.”

Сираков ли е платил за новите силиконови импланти на Анна-Мария и самата Петя Раева ли ще бъде кума на сватбата? Отговорите на тези и други провокативни въпроси, очаквайте на 13-ти декември, сряда тъкмо в 21.00 часа. Само по Code Fashion TV! Кулинарното шоу „ Вечеряй с Петя Раева” започва стремително с дамата, която е с най-високопоставен пост в страната. Водещата посрещна своята състудентка и сегашен вицепремиер и министър на външните работи Екатерина Захариева. Двете се развихриха в кухнята, приготвяйки апетитен шаран плакия и ципура. В празничните издания на предаването ще забележим кулинарните изкушения и прочувствените откровения на Есил Дюран, Кристиан Кръстев, Теодора Тренева и носителката на тилтлата Мисис България 2017-а Ирина Белчева.

тагове христо сираков софия денонощно анна мария чернева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР