Родните национали изиграха много силна първа част, в която обаче

...
Родните национали изиграха много силна първа част, в която обаче
Коментари Харесай

България загуби тежко от Англия на „Уембли“

Родните национали изиграха доста мощна първа част, в която обаче фрапантна неточност на Пламен Илиев и Васил Божиков даде опция на Кейн да открие. През тези 45 минути по нищо не си личеше, че островитяните са тоталният любимец, а и нашите момчета имаха своите шансове.
А откакто абсолютният Вандерсон изпусна да изравни малко след почивката, пристигна и мощният удар на четвъртите от Мондиал 2018. Кейн удвои от дузпа, малко по-късно Стърлинг оформи класиката, а в 73-тата мин. таранът на Тотнъм оформи хеттрика си от втора дузпа и постави дефинитивно точка на разногласието. Първият углавен удар беше отсъден за нарушаване на Николай Бодуров против Маркъс Рашфорд. Стърлиг се разписа след контра, стартирана поради сбъркан пас на Бодуров, а вторият углавен удар беше свирен за фаул на Кристиян Димитров против Кейн.

Загубата остави българите на дъното с 2 т. и без победа. Всъщност, нашият отбор към този момент не е записвал триумф в осем следващи мача и е в една от най-черните си серии. Англия води с 9 т., пред Косово 8, Чехия 6, Черна гора 2 и България 2.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР