„Роднините ми не могат да се измъкнат от Украйна. Крият

...
„Роднините ми не могат да се измъкнат от Украйна. Крият
Коментари Харесай

Рапърката Анн-Джи: Роднините ми от Украйна живеят под земята

„ Роднините ми не могат да се измъкнат от Украйна. Крият се в бункерите. Техни съседи се пробваха да изоставен Харков. Тръгнали са, но са се уплашили, тъй като руснаците стрелят на месо и не разрешават на никого да напусне града. "

Това показа пред „ България Днес “ рапърката Анн-Джи, която е на половина украинка. Майка й е родом от бомбардираната страна. Певицата има няколко братовчеди в страната, която е атакувана от Русия. Блондинката, която е и "Мис Фитнес " непрекъснато се осведоми какво се случва в размирната зона.

"Близките ми в Украйна търсят метод да се придвижат на Запад. Имаме родственици в Германия, които се пробват да намерят междина и да ги избавят от пъкъла. От толкоз дни подземен се бяха разболели. Сега към този момент са по-добре. Чуваме се съвсем всеки ден. Страшно е! ", разкрива Анн-Джи.

Певицата е родена в Харков, където живее до три годишната си възраст. След това се мести в със фамилията си в България, само че всяка година пътува до Украйна, с цел да се вижда с родственици.

Певицата е обезпокоена от всичко, което се случва в Харков. "Градът е опустошен. Голяма част от постройките са в руини. Блокът, в който съм израснал към момента не е обиден от ракетите. Явно руснаците си хабят бомбите за по-големи жилищни блокове. Война е. Тъжна панорама са разрушените здания “ споделя певицата. „ Нито руснаци, нито украинци желаят тази война. Единствен отговорен за спора е Путин “, споделя Анн-Джи и грубо осъжда дейностите му.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР