Родната топлес моделка Силвия Юрукова бе приета по спешност в

...
Родната топлес моделка Силвия Юрукова бе приета по спешност в
Коментари Харесай

Силвия Юрукова в болница с паникатаки

Родната топлес моделка Силвия Юрукова бе призната по неотложност в болница след систематични паник офанзиви, разкриха нейни приятелки, написа "Телеграф ".

Дни преди да се озове в болница, Юрукова изпаднала в меланхолия и споделила пред приятелки, че се усеща душевен рухнала. Брюнетката приела доста тежко раздялата с гаджето си, защото двамата даже правили проекти за дете и и взаимно общуване. Не е ясно кой от двамата е поставил края, само че осведомени настояват, че след систематични изневери от страна на мачото, Силвето не издържала и му посочила вратата, след което рухнала.

Скандалната моделка рядко излизала от вкъщи си, а когато й се налагало употребила големи тъмни очила, с които да крие подпуналите си от рев очи. Едни от най-близките й приятелки са мощно обезпокоени, тъй като Юрукова отказвала и да се храни, а карала по през целия ден на кафета и цигари, с което очевидно свалила много килограми и то единствено за 10 дни.

След няколко седмици в това положение тя почнала да получава паникатаки, а при последната такава я закарали незабавно в болница. В момента Юрукова към този момент се стабилизира и е под непоколебим лекарски режим.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР