Родната моделка Гергана Райчевска е втората българка, след Соня Васи,

...
Родната моделка Гергана Райчевска е втората българка, след Соня Васи,
Коментари Харесай

Втора палава българка лъсва в "Плейбой" САЩ, зад Океана искат голите й форми

Родната моделка Гергана Райчевска е втората българка, след Соня Васи, която ще лъсне на корицата на американското издание на мъжката библия " Плейбой ". Красавицата получила предложение и стабилен хонорар, с цел да радва с прелестите си жителите оттатък Океана, написа " Телеграф ".


Близки до силиконката разкриха, че ползата към нея се е породил след присъединяване й в международен конкурс във Вегас преди месец. Тя се състезава в състезанието Miss Summer International като представител на Балканите и очарова доста почитатели освен от емигрантите ни там, само че и американци, като сграбчи премията " Най-усмихната и положителна участничка ".. Именно по време на състезанието станало въпрос. че родната ни хубавица се е снимала за една от последните корици на нашия " Плейбой ".
Снимките достигнали до част от мениджърския екип на мъжката библия оттатък Океана и те останали очаровани от видяното. След няколко часа потърсили контакт с Райчевска и й предложили да украси списанието им и то срещи стабилен хонорар.
" Няма да разясня. Каквото има да става, ще се види ", разяснява самата Райчевска.


Силиконовата брюнетка е една от най-търсените моделки за реклами у нас, а не щеш ли към този момент се радва и на международна популярност. До момента единствената българка, пробила с еротика в Америка, бе Соня Васи. Дълги години никоя не съумя да промени това, само че не щеш ли предлагането към Райчевска към този момент е реалност.






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР