Роджър Федерер е експерт по потайностите на Уимбълдън! Бившият номер

...
Роджър Федерер е експерт по потайностите на Уимбълдън! Бившият номер
Коментари Харесай

Потайностите на "Уимбълдън" с Роджър Федерер

Роджър Федерер е специалист по потайностите на " Уимбълдън "! Бившият номер 1 в света на тениса играе за 21-ви път в кариерата си в Лондон, а купите му са 8.

В гонене на 9-ата той отговори на 73 въпроса от стилното издание " Вог " - графа, в която присъединяване взимат единствено най-изявените и обичани звезди.



Разходката на Роджър стартира на подготвителните кортове и приключи на централния. Той разкри, че у дома го назовават Родж или Рочи, обожава шоколад, само че не яде преди мач, а след победа си разрешава сладолед.

Освен това сподели по какъв начин се бие добър сервис. " Това е единственото нещо, което можеш да контролираш. В останалата част на разиграването просто се приспособяваш към стила на съперника ", съобщи той.

Швейцарецът избира да играе на трева, а в " Уимбълдън " най-вече му харесва традицията и атмосферата, както и... ягодите със сметана, които си похапна от купичката на децата, които гонят топките.

Всъщност самият Федерер е почнал на тази позиция на шампионата в Базел. Тогава майка му е била треньор и му е дала един от най-важните препоръки - " Не оставяй топката да тупне два пъти! "

Снимка: Reuters

Що се отнася до модата, швейцарецът се усеща най-добре с... бански на плажа. Най-добрият фешън съвет е да избере тъмния пред светлия костюм за вечерно събитие, а трофеите си държи в специфична стая вкъщи.

" Е, постоянно има място за още един. 8 е обичаното ми число, само че 9 звучи по-добре ", намигна Роджър към противниците си на " Уимбълдън ".

Въпреки атрактивното съревнование на корта, швейцарецът обича да играе против Рафаел Надал, а отвън спорта двамата са положителни другари.

" Той е доста под напрежение на корта и супер прям и отворен отвън него. Има златно сърце. Ще ми помогне за фондацията. Ще се опитаме да подобрим върха за посещаемост в Кейп Таун. Нямам самообладание! Благодаря ти, Рафа ", съобщи Федерер.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР