Роджър Федерер е един от най-успешните тенисисти в историята на

...
Роджър Федерер е един от най-успешните тенисисти в историята на
Коментари Харесай

Роджър Федерер и NIke се разделят

Роджър Федерер е един от най-успешните тенисисти в историята на този спорт, като няма потребност от никакво показване. Nike, от своя страна, също са задоволително потвърдила се марка. Дотук комбинацията Федерер и Nike наподобява разумна и непоклатима.

 Диетата на Роджър Федерер
Диетата на Роджър Федерер

Тайната зад съвършената форма на тенисиста

Но на този свят няма нищо постоянно и несъмнено. Сега Роджър Федерер е на път да размени един от главните си спонсори Nike с японската марка Uniqlo .

Според GQ, това ще донесе на тенисиста към 300 милиона $ за идващите 10 години. Партньорството към момента не е оповестено публично, само че това ще бъде третото огромно име от тениса, което Uniqlo съумява да притегли.

Публикация, споделена от Roger Federer (@rogerfederer) на Мар 6, 2018 в 11:15 PST

До предходната година Новак Джокович имаше настоящ контракт с японската марка, само че избра да се обвърже с Lacoste . А все още Кей Нишикори е правилен на Uniqlo.

 7 от 7: Спортисти и техните обувки
7 от 7: Спортисти и техните обувки

Защото да си готин е значимо

Ако договорката сред Федерер и Uniqlo стане факт, с изключение на парите, за които към този момент стана въпрос, за швейцареца ще има и леки затруднения. Те се крият в това, че Nike има правата върху името и логата на RF - марката, обвързван с Федерер, и неговата линия дрехи и обувки.

 Какво предлага новият модел обувки на Дуейн Джонсън
Пълен комфорт и непоклатимост по време на подготовка

Защо да изберем Under Armour и по-точно Project Rock 1

Другата тягост е, че новите му хипотетични спонсори не създават обувки. Това ще принуди тенисиста да подпише обособен контракт с друга марка за своята екипировка по време на мач.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР