Родителите са винаги грижовни и внимателни към децата си. С

...
Родителите са винаги грижовни и внимателни към децата си. С
Коментари Харесай

Eма Робъртс блокирала майка си в Инстаграм, а причината ще ви разсмее

Родителите са постоянно грижовни и деликатни към децата си. С придвижване на времето, което е изцяло обикновено, те стават повече другари с децата си. Връзката се трансформира, само че даже и на 30 години, децата постоянно ща си останат такива за родителите. Актрисата Ема Робрътс несъмнено знае това добре, а и самата тя ще стане напълно скоро майка. 

В началото на лятото тя най-накрая удостовери публично новината. Дълго време таблоиди спекулираха дали актрисата е бременна, като в последна сметка Ема заяви радостната вест. Това обаче се случи след един гаф, който нейната майка направила, без даже да е подозирала.

Виж още:

В шоуто на Джими Кимъл Ема описа за куриозната преживелица. Майката на Ема не е била доста на " ти " с технологиите и интернет до напълно скоро. Тя се сдобила с съвременен смарт телефон, който бил подарен от щерка ѝ, която я научила по какъв начин да борави с технологията и приложенията. Кели Кънингам, майката на Ема, се сдобила и с профил в Инстаграм, който натрупал много бързо почитатели. 

Докато някои медии спекулирали дали щерка ѝ е бременна, по-нахален публицист взема решение да влезе в пряк контакт с Кели, само че преструвайки се на другар на Ема. Как е станало всичко, ами доста просто. Въпросният човек написа на Кели приветствие, че ще става баба, а дамата от своя страна благодарила и написала, че е доста горда. Това единствено по себе си е удостоверение, а по този начин излиза, че майката на Ема Робъртс е удостоверила слуха, че е бременна, пишат от.

Виж още:

Когато актрисата научава, сигурно не се почувствала добре. " Беше злополука! Майка ми и Инстаграм... това е неприятна композиция ", споделя с усмивка през днешния ден Ема и признава: " Блокирах я в един миг. Това беше единственото ми оръжие ".

Малко по-късно (в 2 през нощта) Ема получила известие от майка си, което гласяло: " Кралице, блокира ли ме? ", съпроводено от тъжно емоджи. А актрисата дала отговор: " Да, блокирах те! " и незабавно по-късно я отблокирала, споделя още актрисата. " Това беше война в Инстаграм с майка ми ". Въпреки това е една занимателна преживелица, която ще споделя на детето си.

Във видеото горе вижте забавни обстоятелства за родителите на звездите.

Виж още:

Източник thumbnail & фотоси: https://www.instagram.com/emmaroberts/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР