Родителите от Къщата на ужасите в САЩ бяха осъдени на

...
Родителите от Къщата на ужасите в САЩ бяха осъдени на
Коментари Харесай

Родителите, държали децата си гладни и оковани, бяха осъдени доживот

Родителите от " Къщата на ужасите " в Съединени американски щати бяха наказани на пожизнен затвор за измъчване на 12 от 13-те им деца в продължение на години.

Дейвид Търпин, на 57 години, и брачната половинка му Луиз, на 50 години, се признаха за отговорни през февруари по 14 обвинявания, сред които измъчване и нелегално задържане на деца. Това стана на правосъден развой в щата Калифорния, потресъл цялата страна. (Повече за фамилията четете тук и тук.)

" Родителите ми ми откраднаха живота, само че си го върнах ", съобщи една от дъщерите им преди произнасянето на присъдите. " Беше тежко, само че това ме направи по-силна ", добави момичето.

Един от братята й сподели, че не е в положение да опише претърпяното от тях, до момента в който са били деца. " Понякога още имам кошмари, свързани с този интервал, когато, да вземем за пример, сестрите ми бяха оковани. Но това е минало, обичам родителите си и им прощавам ", сподели той.

Разплакани, родителите сервираха извиненията си и увериха, че са били водени от " положителни планове ". " Не съм желал да им сторя нещо неприятно ", съобщи Търпин, до момента в който жена му показваше любовта си към всяко от децата, които в този момент са на възраст от 3 до 30 години.

През годините съпрузите държали децата си затворени в къщата си в градчето Перис, на стотина километра източно от Лос Анджелис. Домът им беше наименуван " Къщата на ужасите " от медии в Съединени американски щати.

Сигнал за протичащото се бил подаден през януари 2018 година от една от дъщерите, която след две години подготовка, съумяла да избяга.

При идването си на място, служителите на реда разкрили някои от децата оковани за леглата им. Всички, като се изключи най-малкото, били извънредно мръсни и недохранени.

Децата не ходели на учебно заведение. Те имали право да се къпят един път годишно и трябвало да спят по 20 часа дневно, съгласно стратегия, открита от родителите им. Когато не били оковани, ги държали в разнообразни пространства, без да им се разрешава да играят. Много от децата страдат от пострадвания и дефицити, свързани с тези ограничения./ БТА
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР