Родителите не извадили зарядното от контакта и дори не забелязали

...
Родителите не извадили зарядното от контакта и дори не забелязали
Коментари Харесай

Малко момиченце със страшни изгаряния в устата заради зарядно за смартфон

Родителите не извадили зарядното от контакта и даже не забелязали по кое време дребната го дръпнала към лицето си.
Страшен случай стана в американския щат Кентъки. Младата майка Кортни Дейвид не забелязала, че дребното ѝ момиченце решило да си поиграе със зарядното устройство на телефона ѝ. Жената заредила устройството, само че не извадила зарядното от контакта. В резултат детето дръпнало кабела, поставило си зарядното в устата и секунди по-късно устната ѝ празнина и устните ѝ били към този момент на въглени, написа BuzzFeed.

По думите на дамата, преди нейната щерка в никакъв случай не е проявявала интерес към кабела на смарт телефона и не е желала да го употребява като играчка.

Първо Кортни не е желала да огласява историята, опасявайки се, че ще бъде упрекната в безнаказаност. Но в този момент, когато раната на щерка ѝ към този момент зараства и не съставлява заплаха за живота ѝ, дамата въпреки всичко решила да опише за ужаса, с цел да предизвести другите родители.

" Бъдете доста деликатни с електрическите принадлежности. Винаги изваждам зарядното от контакта, само че оня ден имах толкоз доста неща за извършване, че просто не съумях и ето какво се случи ", поучава тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР