Родителите на стрелец от училище в Мичиган бяха осъдени на

...
Родителите на стрелец от училище в Мичиган бяха осъдени на
Коментари Харесай

Родителите на тийнейджър убиец от Мичиган бяха осъдени на поне 10 години затвор

Родителите на стрелец от учебно заведение в Мичиган бяха наказани на най-малко 10 години затвор във вторник за това, че не са подхванали стъпки, които биха могли да предотвратят убийството на четирима възпитаници през 2021 година

Дженифър и Джеймс Кръмбли са първите родители, наказани за всеобща пукотевица в учебно заведение в Съединени американски щати.

Те бяха приети за отговорни за непредумишлено ликвидиране, откакто прокурорите показаха доказателства за необезопасен револвер в дом и равнодушие към психологичното здраве на младежа.

Итън Кръмбли нарисува тъмни изображения на револвер, патрон и ранен мъж на задача по математика, съпроводени от унили изречения. Служителите в Оксфордската гимназия не желаеха той да се прибере вкъщи, само че бяха сюрпризирани, когато Кръмбли не го направиха непринудено по време на къса среща.

По-късно същия ден, на 30 ноември 2021 година, 15-годишният извадил револвер от раницата си и почнал да стреля по учебното заведение. Итън, в този момент на 17 години, излежава доживотна присъда за ликвидиране и други престъпл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР