Родителите на изчезналата преди повече от месец Ивана от Дупница

...
Родителите на изчезналата преди повече от месец Ивана от Дупница
Коментари Харесай

Родителите на Ивана от Дупница дават 50 000 лева за откриването й

Родителите на изчезналата преди повече от месец Ивана от Дупница оповестиха, че дават премия от 50 000 лв., в случай че момичето бъде намерено.
Седемнадесет годишната Ивана е в неопределеност от 22 февруари. Тогава тя потегля от учебно заведение, оставяйки там мобилния си телефон.
Последваха няколко акции наполицията, в които се включиа и доброволци за откриването на ученичката, само че диря от момичето по този начин и не се откри и тя беше оповестена за общодържавно търсене.
Няколко дни след изгубването на тийнейджърката бяха заменени профилните ѝ фотоси в обществените мрежи. Появиха се и реакции на мнения от нейния профил.
" Искаме да обявим парична премия от 50 000 лв. за индивида, който уточни мястото, където се намира Ивана и това докара до намирането ѝ . От момента на изгубването ѝ нямаме никаква информация за нея ", сподели татко ѝ Георги Георгиев пред Нова телевизия.
По думите му парите ще бъдат дадени на индивида, който откри и докара 17-годишната им щерка.
" Решихме да обявим паричната премия, тъй като повече от месец детето е в неопределеност. Полицията работи по всички версии, в това число похищение или че тя се укрива ", уточни майката Мария Георгиева.
" Предполагам, че полицията е стигнала до извода, че Ивана е отвън страната. По тази версия се работи през цялото време ", сподели при започване на март кметът на Дупница Първан Дангов по отношение на прекратеното търсене на терен на момичето.
Медиапул
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР